Danstalent Jesse Callaert geeft unieke workshop

De komende wintermaanden krijgen jonge, ambitieuze dansers de kans om unieke dansworkshops te volgen in de sporthal van Sint-Gillis. StageKicks, een nieuwe organisatie die danskampen organiseert in Dendermonde, richt een reeks van zes dansworkshops in onder de noemer ‘Masterclasses 18-19’. Elke workshop behandelt één dansstijl en wordt gegeven door een topchoreograaf in die bepaalde stijl. Zo is StageKicks erg tevreden dat het voor de workshop ‘Moderne Dans’ in december de Dendermondse danser Jesse Callaert kon strikken als lesgever. Jesse, die vorig jaar afstudeerde aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, geldt als één van de meest talentvolle jonge dansers in België. De workshops van StageKicks zijn een aanvulling op het al bestaande aanbod van dansopleidingen. Dansers krijgen de kans om kennis te maken met andere choreografen dan diegene die ze gewend zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven