Danstalent Jesse Callaert geeft unieke workshop

De komende wintermaanden krijgen jonge, ambitieuze dansers de kans om unieke dansworkshops te volgen in de sporthal van Sint-Gillis. StageKicks, een nieuwe organisatie die danskampen organiseert in Dendermonde, richt een reeks van zes dansworkshops in onder de noemer ‘Masterclasses 18-19’. Elke workshop behandelt één dansstijl en wordt gegeven door een topchoreograaf in die bepaalde stijl. Zo is StageKicks erg tevreden dat het voor de workshop ‘Moderne Dans’ in december de Dendermondse danser Jesse Callaert kon strikken als lesgever. Jesse, die vorig jaar afstudeerde aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, geldt als één van de meest talentvolle jonge dansers in België. De workshops van StageKicks zijn een aanvulling op het al bestaande aanbod van dansopleidingen. Dansers krijgen de kans om kennis te maken met andere choreografen dan diegene die ze gewend zijn.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond