Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Carine Verhelst (sp.a) verlaat actieve politiek

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Deze week maakte Tom Bogman, voorzitter sp.a Dendermonde, bekend dat Carine Verhelst (sp.a) haar mandaat als gemeenteraadslid niet zal opnemen.

“De verkiezingen zijn achter de rug en de stemmen zijn geteld. Als ploeg mogen we trots zijn op ons resultaat. We groeien van 3 naar 5 zetels. Samen met onze kartelpartner Groen halen we zelfs een zesde zetel binnen. Niels Tas (35), Tom Bogman (40), Carine Verhelst (58), Majid Saih (35) en Tineke Wauters (44) werden met een mooie individuele score verkozen”, meldt Tom Bogman, voorzitter van sp.a. “Bovendien kondigt Carine Verhelst aan dat zij plaats wil maken voor deze nieuwe ploeg.”

“Ik kreeg van de partij de kans om 10 jaar schepen te zijn en mij in te zetten voor onze prachtige stad. Het is mooi geweest en daarom wil ik nu alle kansen geven aan deze jonge ploeg. Uiteraard blijf ik mij achter de schermen inzetten en kan de partij nog steeds op mij rekenen”, aldus Carine Verhelst. “Op die manier krijgt ook Gwen Brabants (36, Sint-Gillis) de kans om de ploeg in de gemeenteraad te versterken.”

“We gaan de komende weken onze koppen samen steken om onze fractie- en partijwerking klaar te stomen om 6 jaar stevige maar constructieve oppositie te voeren tegen de centrumrechtse coalitie die nu in Dendermonde onder leiding van burgemeester Piet Buyse aan de macht komt”, besluit voorzitter Tom Bogman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van