Zoek

Bedrijfscoach Thea Bombeek geeft lezing tijdens Openboekdagen

Odette Deyaert van Standaard Boekhandel verwelkomt op zondag 28 oktober stadsgenote en auteur Thea Bombeek.

Standaard Boekhandel nodigt je tijdens de ‘Openboekdagen’ uit op een lezing van de Dendermondse auteur en bedrijfscoach Thea Bombeek. Zij schreef het boek ‘Hoe overleef je je collega’s’ dat handelt over medewerkers en managers die destructief gedrag vertonen. Dat werkt heel vaak ondermijnend voor het zelfvertrouwen van hun collega’s. Maar hoe ga je om met destructief functionerende bazen of collega’s? Thea Bombeek geeft in haar boek concrete tips en inzichten voor meer zelfvertrouwen en positief contact met collega’s op het werk.

De lezing ‘Hoe overleef je je collega’s’ vindt plaats op zondag 28 oktober om 11 uur bij Standaard Boekhandel, Oude Vest 13 in Dendermonde. De toegang is gratis. Er wordt na afloop een drankje en een hapje geserveerd.

Openboekdagen in Standaard Boekhandel Dendermonde

Zaterdag 27 oktober

Van 14.30 tot 16.30 uur
– Kinderanimatie, grime voor alle kinderen!

Zondag 28 oktober

Van 11 tot 13 uur
– Signeersessie Thea Bombeek; Thea Bombeek stelt haar boek ‘Hoe overleef ik mijn collega’s?’ voor.

Van 14.30 tot 16 uur
– Signeersessie Jean-Pierre De Donder; Dendermondenaar Jean-Pierre De Donder vertelt over zijn boeken ”t Vestje, een stuk Dendermondse geschiedenis’ en ‘Nonkel Gust’.

Maandag 29 oktober

Van 14.30 tot 16 uur
– Signeersessie Patricia De Landtsheer; Patricia De Landtsheer signeert en vertelt over haar boeken ‘Zullen we samen schuilen?’ en ‘Over engelen, geheimen en oorlog’.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van