Zoek

“Solidariteit bestaat nog in Dendermonde”

De lagere temperaturen overdag zorgen ervoor dat de voorraad winterjassen van kinderfonds De Tondeldoos snel slinkt. Daarom deze warme oproep …

“In het magazijn van De Tondeldoos hebben we altijd een mooie voorraad kinderkledij, maar de eerste herfstprik deed de vraag naar winterjassen opnieuw rijzen”, aldus Gino Bertin van De Tondeldoos.

“Een eenvoudig berichtje op Facebook had een enorme respons als gevolg. Al meer dan 30 kinder- en tienerjassen zijn ons al beloofd of geleverd. En er komen nog dagelijks nieuwe aanbiedingen binnen. Zo halen we gemakkelijk 50 jassen.”

“Mochten er nog mensen zijn in Dendermonde die ons berichtje niet gezien hebben. Wij kunnen nog steeds winterjassen voor kinderen gebruiken. Hangt er een jas in de kast die te klein is: onze kledingwinkel en magazijn zijn open op maandag en woensdag van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur en vrijdag van 9 tot 12 uur.”

Het adres van De Tondeldoos is Briel 17 in Baasrode (magazijn achteraan).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van