Zoek

Colruyt Lebbeke heropent de deuren

Lebbeke – Colruyt opent op woensdag 12 december zijn nieuwe winkel in Lebbeke.

“De volledig nieuwe supermarkt bevindt zich op dezelfde locatie als de vroegere Colruyt-winkel, die helemaal werd afgebroken”, aldus Yana Morren, persverantwoordelijke Colruyt.

“Hij is ook met bijna de helft uitgebreid. Daardoor vinden de klanten er een nog ruimer assortiment, een gloednieuwe beenhouwerij en een Collect&Go-afhaalpunt, en kunnen er 14 extra medewerkers aan de slag. Bovendien is Colruyt Lebbeke voortaan een lage-energiewinkel met optimale isolatie en ventilatie.”

Compleet assortiment

“De vorige Colruyt-winkel in Lebbeke was te klein geworden om er comfortabel boodschappen te doen. Daarom hebben we hem afgebroken en een volledig nieuwe gebouwd”, zegt gerant Ibrahim Ünal. “De nieuwe winkel is 1.600 m² groot, bijna de helft ruimer dan de vorige. Een grotere winkel betekent een ruimer assortiment, onder meer in de diepvriesafdeling en de versmarkt. 2 extra kassa’s, 8 in totaal, zorgen voor een vlotte bediening.”

Beenhouwerij met open atelier

“Voor vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij met zelfbediening.” Chef-beenhouwer Timmy Vaneeckhoudt: “De klanten zien de beenhouwers aan het werk in een open atelier en kunnen hen dus makkelijk aanspreken bij vragen of een speciale bestelling. Ze hebben er bovendien een beter overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades.”

Nieuw: Collect&Go

“Colruyt Lebbeke heeft voortaan ook een Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij de medewerkers de boodschappen doen voor de klanten. Die reserveren hun boodschappenlijstje online of via de app. De producten staan dan klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze”, aldus Yana Morren.

“De uitbreiding en vernieuwingen van de winkel betekenen ook meer werk. In totaal kunnen in Colruyt Lebbeke 48 medewerkers aan de slag”, vertelt de gerant. “Daarvan zijn er 8 nieuwe in de winkel en 6 in de beenhouwerij.”

Lage-energiewinkel: 4 % minder CO2

“Colruyt Lebbeke is voortaan een lage-energiewinkel: de isolatie in de gevel en het dak is verbeterd. Bovendien is hij beter hermetisch afgewerkt. De winkel stapt ook over naar duurzame technologie, zoals een koelsysteem met propeen en recuperatie van de warmte van de ventilatie”, aldus Ibrahim Ünal. “Dit project past in een groter renovatieplan: tegen 2029 moeten alle winkels van Colruyt Group lage-energiewinkels zijn. De CO2-uitstoot van de groep moet zo met 4 % verminderen.”

Colruyt Lebbeke vind je aan de Brusselsesteenweg 110 in 9280 Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van