Zoek

Wie nomineer jij voor de Dendermondse Persprijzen?

Dendermonde – De Dendermondse Perskring kent ook voor 2018 persprijzen toe. De uitreiking vindt plaats op zondag 24 februari tijdens een academische zitting. Maar eerst gaat de perskring op zoek naar genomineerden.

“Voor de prijzen op het vlak van het sociaal-culturele en de sport zoeken we in de werkingsgemeenten Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke naar kandidaten. Via de persprijzen willen we stille werkers in het daglicht plaatsen, iemand belonen die zich in het voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of internationale weerklank vonden”, aldus de Dendermondse Perskring.

“Zowel verenigingen en organisaties als individuen komen in aanmerking. Wie meent de geschikte kandidaat te zijn of te kennen, kan tot en met 31 januari de kandidatuur met bijhorende motivatie insturen bij voorzitter Marc Goossens (marc.goossens.persbureau@skynet.be) of secretaris Willy Van Damme (willyvandamme@skynet.be). De persprijzen worden op zondag 24 februari tijdens een academische zitting uitgereikt.”

De winnaars van de Dendermondse Persprijzen ontvangen een kunstwerk van kunstenaar Staf Vinck (foto).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van