Zoek

Sp.a Lebbeke blikt terug op positief jaar

Lebbeke – De gemeenteraadsverkiezing van oktober zorgt ervoor dat Lebbeke vanaf 1 januari een nieuw gemeentebestuur krijgt. Aan het roer van de gemeente komen N-VA, CD&V en het kartel sp.a-Groen.

“Het jaar is bijna ten einde, een nieuw gemeentebestuur maakt zich klaar om de fakkel over te nemen. Het wordt dan ook tijd om eens met jullie kennis te maken”, aldus een enthousiaste Gunther Van Haut, voorzitter van sp.a Lebbeke.

“Ik ben op 3 juli aangesteld als voorzitter van de door mij heropgerichte sp.a afdeling Lebbeke. Na het aangaan van een kartel met Groen en het zoeken naar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen én voor een nieuw bestuur kan ik terugblikken op een positief resultaat van deze verkiezingen.”

“Zoals jullie weten heeft ons kartel in Lebbeke 3 zetels behaald, maken we deel uit van de meerderheid én hebben we 2 schepenmandaten. 1 daarvan is voor Goedele De Cock (sp.a) en 1 voor Mike Torck (Groen). Daarnaast word ik als eerste opvolger opgevist en wordt het derde gemeenteraadslid in plaats van Dirk De Cock. Ik zal ook de taak van fractievoorzitter op mij nemen.”

Goedele De Cock (sp.a) heeft 12 jaar ervaring als provincieraadslid en wordt in de nieuwe legislatuur schepen van Kunstonderwijs en voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.

Gunther Van Haut is al 20 jaar (preventie)adviseur bij de NMBS. Zijn expertise ligt in de domeinen welzijn, jeugd, (verkeers)veiligheid en openbaar vervoer. Hij wordt eveneens raadslid.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van