Zoek

Feestcommissie Sint-Gillis zoekt nieuwe leden

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Sint-Gillis – In het jaar waarin gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden, wordt ook het bestuur van de Gemeentelijke Feestcommissie van Sint-Gillis vernieuwd. Het doel van de commissie is om feestelijkheden in de deelgemeente Sint-Gillis zoveel mogelijk te ondersteunen. Als je hieraan wil meewerken, dan kan je je kandidaat stellen als vast lid van de commissie. Stuur hiervoor een schriftelijke motivatie naar Jan Mannaert, Krijgshof 1 bus 6 in 9200 Dendermonde. In de loop van januari vindt een eerste samenkomst plaats in het gemeentehuis van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van