Feestcommissie Sint-Gillis zoekt nieuwe leden

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Sint-Gillis – In het jaar waarin gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden, wordt ook het bestuur van de Gemeentelijke Feestcommissie van Sint-Gillis vernieuwd. Het doel van de commissie is om feestelijkheden in de deelgemeente Sint-Gillis zoveel mogelijk te ondersteunen. Als je hieraan wil meewerken, dan kan je je kandidaat stellen als vast lid van de commissie. Stuur hiervoor een schriftelijke motivatie naar Jan Mannaert, Krijgshof 1 bus 6 in 9200 Dendermonde. In de loop van januari vindt een eerste samenkomst plaats in het gemeentehuis van Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement