Zoek

Femina Unique op 10 februari

Grembergen – Handelsvereniging Grandioos pakt op zondag 10 februari uit met ‘Femina Unique’ in gemeenteschool ’t Kraaienest in Grembergen.

“Dit is een modeshow door lokale handelaars met professionele modellen alsook is er een beurs en zijn er bars met lokale handelaars en verenigingen als standhouders. Het belooft weer Grandioos te worden”, aldus secretaris Nancy Beirnaert.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Gentlies, Pabo, Karin& Co, Bajart, Kinderkapsalon Nancy, Kapsalon Papillot en Vintage Hairlounge. Een gratis consumptie Portugese schuimwijn van finOporto of Fruitsap van Fructus is in de toegangsprijs inbegrepen. Er worden ook goodiebags en mooie prijzen uitgedeeld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van