Bert Matthijssens aan het roer van SK Grembergen

Grembergen – Bert Matthijssens is de nieuwe voorzitter van SK Grembergen. Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie kreeg hij de voorzittershamer doorgespeeld van Luc Dierick, die na zeven jaren zijn mandaat ter beschikking stelde.

“Luc Dierick wenst het wat rustiger aan te doen en blijft actief bij het Dagelijks Bestuur en de Raad van Beheer. Bert Mathijssens, hoofdsponsor van SKG en zaakvoerder van BVBA Matthijssens en Aquizien, kreeg het volledige vertrouwen van het bestuur om de voorzitterschap op te nemen”, aldus Maurits De Lentdecker van SK Grembergen. “De gehele groenwitte familie wenst zijn nieuwe voorzitter alvast alle mogelijke succes toe en bedankt Luc Dierick voor alle realisaties die gebeurden onder zijn voorzitterschap.”

In de rand laat SK Grembergen tevens weten dat een volledige nieuwe equipe werd samengesteld om de sportieve gang van zaken op te volgen. Onder leiding van Luc Van der Veken werd de sportieve cel gevoelig uitgebreid met oud-spelers en trainers zoals daar zijn: Kris Buydts, Geert Van Moerzeke, Sven Baeyens, André Segers, Patrick Van Damme en Stijn Quintelier. Zij zullen zorgen voor de scouting, constante evaluatie van de spelers met het oog op doorstroming én de obligate gesprekken met het oog op het volgende seizoen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond