Ros Beiaard krijgt nieuwe website

Op de nieuwjaarsreceptie van de stad deze voormiddag kregen de aanwezigen een primeur. Burgemeester Piet Buyse liet de nieuwe Ros Beiaardwebsite zien nog voor die officieel wordt gelanceerd op maandag 7 januari. Op de eigentijdse, kleurrijke website zullen geïnteresseerden de komende weken en maanden meer nieuws over de Ros Beiaardommegang kunnen terugvinden. Er werden ook twee videotrailers getoond om de Ros Beiaardommegang en de Ros Beiaardsouvenirs te promoten. “Het aftellen naar de Rosbeiaardommegang op 24 mei 2020 kan nu echt beginnen”, aldus burgemeester Buyse.

Surf vanaf 7 januari naar www.rosbeiaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven