Zoek

Ros Beiaard krijgt nieuwe website

Op de nieuwjaarsreceptie van de stad deze voormiddag kregen de aanwezigen een primeur. Burgemeester Piet Buyse liet de nieuwe Ros Beiaardwebsite zien nog voor die officieel wordt gelanceerd op maandag 7 januari. Op de eigentijdse, kleurrijke website zullen ge├»nteresseerden de komende weken en maanden meer nieuws over de Ros Beiaardommegang kunnen terugvinden. Er werden ook twee videotrailers getoond om de Ros Beiaardommegang en de Ros Beiaardsouvenirs te promoten. “Het aftellen naar de Rosbeiaardommegang op 24 mei 2020 kan nu echt beginnen”, aldus burgemeester Buyse.

Surf vanaf 7 januari naar www.rosbeiaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van