Ros Beiaard krijgt nieuwe website

Op de nieuwjaarsreceptie van de stad deze voormiddag kregen de aanwezigen een primeur. Burgemeester Piet Buyse liet de nieuwe Ros Beiaardwebsite zien nog voor die officieel wordt gelanceerd op maandag 7 januari. Op de eigentijdse, kleurrijke website zullen geïnteresseerden de komende weken en maanden meer nieuws over de Ros Beiaardommegang kunnen terugvinden. Er werden ook twee videotrailers getoond om de Ros Beiaardommegang en de Ros Beiaardsouvenirs te promoten. “Het aftellen naar de Rosbeiaardommegang op 24 mei 2020 kan nu echt beginnen”, aldus burgemeester Buyse.

Surf vanaf 7 januari naar www.rosbeiaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond