5 restaurants in Dendermonde waar je lekker kan eten

Als gevolg van de coronacrisis bieden heel restaurants in Dendermonde take-away aan. Je kan hier terecht voor een overzicht van restaurants waar je eten online of telefonisch kan bestellen en afhalen.

Dendermonde telt heel wat restaurants, eethuisjes en brasseries waar je lekker kan eten. Maar hoe maak je een keuze? Met deze shortlist kom je zeker al een eind verder. Heb je zelf ook lekkere adresjes die je wil delen, laat het ons dan weten in de comments.

Art Deco

Art Deco aan het begin van de Dijkstraat schitterde ooit in het televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’. De camera’s zijn intussen verdwenen. 🙂 Art Deco is een fantastische plaats om lekker te eten. De chef werkt er met dagverse producten en dat vertaalt zich in (h)eerlijke schotels. Beslist een aanrader.

Art Deco, Dijkstraat 1 in 9200 Dendermonde.
www.artdecodendermonde.be

Appelsveer

Appels Veer vind je op een unieke locatie aan de Schelde in Appels. Het restaurant wordt met hart en ziel uitgebaat door chef Olivier Van de Meerssche en zijn echtgenote Heidi Raes. De menu’s zijn iedere keer om duimen en vingers af te likken. De basis zijn seizoensgebonden producten, aandacht voor kwaliteit en een onevenaarbare gastvrijheid.

Appelsveer, Hoofdstraat 175 in 9200 Dendermonde (Appels).
https://www.appelsveer.be

Cinemange

Cinemange heeft op zijn menukaart de lekkerste vlees- en visgerechten. Het restaurant heeft – voor de liefhebbers – ook een indrukwekkend aantal single malts. De sfeer is er altijd top en de bediening supervriendelijk.

Cinemange Food & Drinks, Papiermolenstraat 1 in 9200 Dendermonde
http://www.cinemange.be

La Piazza

La Piazza serveert de meest zalige pizza’s in de streek van Dendermonde. Voor wie niet houdt van pizza (al is dat moeilijk voor te stellen) worden door chef Marsel ook met passie overheerlijke pasta-, vlees- en visgerechten klaargemaakt. Het restaurant verhuisde onlangs naar de Kerkstraat.

La Piazza, Kerkstraat 45 in 9200 Dendermonde.
http://www.ristorante-lapiazza.be

Naxos

Het Grieks restaurant Naxos aan de Bogaerdstraat sloot eind december de deuren. Geen nood. Het restaurant verhuist naar Kerstraat 15 in Dendermonde. Je kan dus blijven genieten van de lekkerste Griekse gerechten die met liefde worden gemaakt en geserveerd door Vicky en Angelos. Hopelijk straalt het interieur van hun nieuwe restaurant dezelfde sfeer uit.

Naxos, Kerkstraat 15 in 9200 Dendermonde
http://naxosdendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven