Deze Dendermondse restaurant schakelen opnieuw over op take-away

0

De overheid besliste dat cafés en restaurants voor een maand dicht gaan om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Heel wat restaurants schakelen zoals tijdens de lock down van dit voorjaar opnieuw over op take-away en thuisleveringen. Je kan de Dendermondse restaurants dus steunen door de komende periode af en toe een afhaalmaaltijd te bestellen.

Dit overzicht is nog onvolledig en wordt verder aangevuld. Hou ons op de hoogte als je als restaurateur zelf ook afhaal aanbiedt. Mail naar redactie@editie.net.

Art Deco, Dijkstraat 1, Dendermonde

“Helaas heeft de horeca alweer slecht nieuws gekregen en moeten we onze lieve klanten weer missen voor (hopelijk) een maand. Maaaaaar….. Wij zitten daar niet bij stil! Onze chefkok Aline staat nog steeds te poppelen om jullie te verassen met lekkere gerechten”, klinkt het bij Art Deco Dendermonde (foto). “Wij zullen zowel de service afhaal als levering aan huis aanbieden.”
WebsiteInstagram

Naxos Dendermonde, Kerkstraat 15, Dendermonde

“We hebben als team altijd ons best gedaan om de maatregelen strikt te volgen. We moeten in deze periode positief blijven en proberen om samen sterk te staan en zo de curve naar beneden te halen! Daarom gaan we vanaf woensdag 21 oktober terug volledig overschakelen naar jullie favoriete coronaproof take-away. Onze kaart kunnen jullie terugvinden op onze site. Bestellen kan via 0470 04 03 88 of via mail naxosdendermonde@gmail.com. We willen jullie alvast bij voorbaat bedanken voor jullie steun! We willen ook aan alle horeca collega’s veel moed toewensen en hopen snel uit deze situatie te geraken. Hou jullie goed en wees voorzichtig.”
WebsiteInstagram

Bar Proef, Vlasmarkt 45, Dendermonde

“Geen zin om te koken? Bestel dan nu online al onze gerechten. Bekijk onze ‘take away’ gerechten op barproef.be/shop. Onze gerechten worden vers bereid. Gelieve op het gereserveerde tijdstip je bestelling af te halen.”
WebsiteInstagram

Brusselsestraat

Zeta bar, Brusselsestraat 66, Dendermonde

Zeta Bar voorziet opnieuw een dagmenu. Bestellen kan enkel via 052 30 32 17. Bel ten laatste voor 12 uur op de dag zelf en haal je bestelling af tussen 17 en 19 uur.
WebsiteInstagram

Restaurant Fleems, Brusselsestraat 72, Dendermonde

“Helaas moet alle Belgische horeca vanaf volgende week tijdelijk sluiten. Ook wij zetten onze normale werking even stop. Maar: de take-away service komt terug! Van donderdag-zondag zal je wekelijks een take-away menu kunnen bestellen. Deze service start vanaf donderdag 22/10! More info soon.”
WebsiteInstagram

Sint-Gillislaan

Broodjeszaak Menssana, Sint-Gillislaan 128, Sint-Gillis

“Geen zin om aan te schuiven? Bestel op voorhand vóór 11 uur via 0479 47 03 92.”
WebsiteFacebook

Frituur Fritas, Sint-Gillislaan 135, Sint-Gillis

“Onze openingsuren blijven ongewijzigd. Jullie frietjes zullen jullie jammer genoeg thuis moeten op eten. Bestellen via sms blijft mogelijk maar wel minstens 𝟭 𝘂𝘂𝗿 op voorhand! Bedankt voor jullie begrip en tot snel.”

WebsiteInstagram

Grote Markt

Restaurant Kokarde, Grote Markt, Dendermonde

“Omwille van de corona maatregelen zijn wij genoodzaakt te sluiten tot en met 15 november, alle reservaties kunnen dan ook jammer genoeg niet doorgaan . Maar we willen jullie onze lekkere Kokarde keuken niet ontzeggen en vanaf volgende week bieden wij u terug onze afhaaldienst aan tijdens het weekend. Meer info volgt later via onze website en sociale media.”
WebsiteInstagram

Barleys Dendermonde, Grote Markt 20, Dendermonde

“Helaas zal Barley’s vanaf maandag zijn deuren moeten sluiten t.g.v. de voorzorgsmaatregelen opgelegd door de overheid. Om deze moeilijke periode door te komen, starten we terug met Barley’s take-away en delivery en hopen we weer op jullie steun te kunnen rekenen zoals enkele maanden geleden. We houden de moed erin! Be safe en hopelijk tot binnenkort!”
WebsiteInstagram