Poolse topmuzikant in Grembergen

De Poolse topmuzikant Pawel Wojtasiewicz (36) is op 24 en 26 januari te gast in Huize Ritten in Grembergen. Huize Ritten is als beschermd monument één van de meest fascinerende Art Nouveau bouwwerken in Vlaanderen. Het werd ontworpen in 1915 door architect Ritten. Het interieur vormt met zijn authentieke muurschilderingen en glasramen een schitterend decor voor dit kamerconcert. Zanger, pianist en componist Pawel Wojtasiewicz is internationaal gewaardeerd. Zijn unieke stem en persoonlijkheid laten niemand onberoerd.

Afspraak op donderdag 24 januari om 19 uur en op zaterdag 26 januari om 15 uur in Huize Ritten, Smidsestraat 34 in Grembergen. Reserveren is noodzakelijk gezien het beperkt aantal plaatsen. Meer informatie via frank.steyaert@hotmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond