Search

Poolse topmuzikant in Grembergen

De Poolse topmuzikant Pawel Wojtasiewicz (36) is op 24 en 26 januari te gast in Huize Ritten in Grembergen. Huize Ritten is als beschermd monument één van de meest fascinerende Art Nouveau bouwwerken in Vlaanderen. Het werd ontworpen in 1915 door architect Ritten. Het interieur vormt met zijn authentieke muurschilderingen en glasramen een schitterend decor voor dit kamerconcert. Zanger, pianist en componist Pawel Wojtasiewicz is internationaal gewaardeerd. Zijn unieke stem en persoonlijkheid laten niemand onberoerd.

Afspraak op donderdag 24 januari om 19 uur en op zaterdag 26 januari om 15 uur in Huize Ritten, Smidsestraat 34 in Grembergen. Reserveren is noodzakelijk gezien het beperkt aantal plaatsen. Meer informatie via frank.steyaert@hotmail.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van