Kobe stelt zich kandidaat-jeugdprins

Het carnaval is in aantocht en dat betekent dat een nieuwe Prinscarnaval en een nieuw Jeugdprinsenpaar wordt verkozen. Kobe De Wolf uit Appels stelde zich alvast kandidaat-jeugdprins. De verkiezing van de jeugdprins en -prinses vindt plaats op zondag 3 februari in Den Ommeganck op de Grote Markt in Dendermonde. “Ik ben niet aangesloten bij een carnavalgroep, maar ik hou wel van de sfeer van carnaval”, aldus Kobe. “Ik ga de komende weken campagne voeren. Mijn klas is al op de hoogte.” De verkiezing van Prinscarnaval vindt plaats op 26 januari in Sporthal Oudegem. Ben Buggenhout en Thierry Saeys-Rombaut nemen het tegen elkaar op. De jaarlijkse cavalcade trekt op zondag 10 maart door de centrumstraten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement