School VBS Lebbeke zoekt helpende handen

VBS Lebbeke onderging de laatste jaren een heuse transformatie. Zo verrees er niet alleen een nieuwe hedendaagse architectuur, ook de tuin werd voorzien van meer speelnatuur. Zo kwamen er onder meer speelheuvels, zand, boomstammen, fruitbomen, wilgenhutten en kleine dieren. Dit jaar wil de school het domein verder vergroenen met 18 nieuwe bomen en hagen en heggen. Hierbij krijgt de school hulp van Pro Natura en financiële ondersteuning van de provincie Oost-Vlaanderen. Helpende handen kunnen zich 23 februari melden vanaf halftien op het schooldomein tijdens de georganiseerde plantactie.

Waar: VBS Lebbeke Dorp, Brusselsesteenweg 43 (Ingang Oud-Strijdersstraat) in Lebbeke
Wanneer: zaterdag 23 februari
Uur: 9.30 tot 16.00 uur
Wat: aanplanten bomen, struiken en hagen

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement