Zoeken

Nieuws van je lokale handelaars

Goed nieuws! Op 5 april heropent Kaffee Parlee in de Brusselsestraat.
Tattooshop ‘Tattoo 42’ verhuisde vorige maand van de Dijkstraat naar de Oude Vest. “Nieuwe shop, nieuwe uren. Aangezien we vaak vernemen dat klanten graag ’s avonds na de werkdag komen, hebben we besloten dat we één week op twee ook avondopeningen doen”, liet zaakvoerder Davy Bogaert op Facebook nog weten.
Keurslager Batselier in Sint-Gillis werd op meer dan 200 verschillende punten gecontroleerd door de vzw Belgische Keurslagers en behaalde op 23 januari de grootste onderscheiding. #eatlocal
Restaurant Art Deco in Dendermonde organiseert op zaterdag 23 maart een kaas- en wijnavond. “Laat jullie verwennen en onderdompelen in de magie tussen kaas en wijn. De smeuïgheid, de zachtheid en de smaakvolle belevenis van kaas, de intensiteit van de overheerlijk bijpassende wijnen”, klinkt het. Reserveren kan vanaf nu!
S2 Wines in Sint-Gillis organiseert op zaterdag 3 maart van 15 tot 19 uur een wijndegustatie. Deze vindt plaats bij Design@Home in de Bevrijdingslaan 29 in Appels.
Cultuurcafé Cour et Jardin in de Kerkstraat bestaat één jaar en viert dat op zaterdag 23 februari met een dj-set van Buscemi. Je mag je verwachten aan afro, bossa, house, electro, balkan beats, dub, drum ’n bass en hits!
Zwangerschapskledingzaak MaBelle in Sint-Gillis bestaat eveneens één jaar en vierde dat op 26 en 27 januari. Stefanie De Smedt van MaBelle is ook professioneel fotograaf. Je vindt bij MaBelle dus niet enkel trendy zwangerschapskledij, je kan er meteen ook mee op de foto. Alles onder één dak.
Het blijft hard gaan voor handelaarsvereniging Verkén Sint-Gillis. Het verwelkomde met Carrefour Expres Sint-Gillis en Busschaert Airco, Koeltechniek, Elektriciteit & Verwarming twee nieuwe leden. Hierdoor komt de teller nu op 64 leden te staan.
Café Polderzicht in de Bijlokestraat in Dendermonde is opnieuw open! De zaak werd van boven tot onder vernieuwd en opende officieel op 1 februari. Uitbaters Annelies en Steve heten iedereen welkom.
Bakkerij Benth opende eind vorige maand een tweede zaak in de Spoorwegstraat 154 in Lutterzele. De bakkerij startte een aantal jaren geleden in de Burg. Potiaulaan in Sint-Gillis en heeft er intussen een schitterend parcours opzitten.
Restaurant Da Vinci in Sint-Gillis krijgt een make-over. Het hele interieur wordt vernieuwd. “En tijdens ze de boel afbreken gaan we ons laten inspireren in Zuid-Afrika”, lieten chef Jurgen Blouillard en Miranda Vereecken weten.
Heb je zelf shopping nieuws? Stuur je bericht naar redactie@editie.net.
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie