Zoeken

Deiremonnelicious programmeert lokale dj’s

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het cultuurcafé Cour et Jardin in de Kerkstraat pakt dit voorjaar uit met een nieuw concept op zaterdagavond. “Een veelgehoorde boutade in Dendermonde is dat er bijzonder weinig te beleven valt in Dendermonde centrum. Daar willen we alvast een stukje verandering in brengen en pakken we elke zaterdag uit met toffe dansbare avonden, fingerfood, cocktails en longdrinks en vooral veel ambiance onder de goedklinkende naam Deiremonnelicious”, laat Joachim Heuvinck van Cour et Jardin weten.

Sinds kort programmeert Cour et Jardin elke zaterdag telkens een andere dj en muziekstijl. “De dj’s zijn grotendeels van Dendermondse bodem, maar we hebben ook enkele toppers van buiten de stadsgrenzen geprogrammeerd. Zo passeren nog Buscemi (23 februari), D-convict, Jan Van Gaver, Hidenseek, Nico Del Mar, Ephonk, Fava en Olivier Abbeloos en Buscemi dit voorjaar. Deiremonnelicious loopt nog tot eind mei waarna uiteraard de zomertuin opnieuw opent. Als alles goed loopt, dan krijgt het ook daar zijn plaatsje.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van