Zoeken

Dendermondse chefs duiken de keuken in voor het goede doel

De chefs van onder meer ’t Truffeltje, Da Vinci, Hof ter Velden, Flammazien, Cinemange en Kokarde slaan de handen in elkaar. Zij organiseren op paasmaandag 22 april een groot eetfestijn ten voordele van het goede doel.

“Wat begon als een idee tussen verschillende chefs is in sneltempo uitgegroeid tot een ambitieuze bende die een uniek concept in de streek organiseert: “Chefs For Charity Dendermonde” in Hangar 43 in Baasrode”, aldus Lesly Volkaert van Hof ter Velden.

“Op Paasmaandag organiseren we een Charity event waarbij de opbrengst naar een regionaal goed doel gaat. Dit jaar is er gekozen voor vzw Eindelijk, projecten NAH, een therapeutisch dagcentrum voor de opvang, begeleiding en de revalidatie van personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Momenteel bouwen ze ’t Eigennest zodat ook patiënten zelfstandig kunnen wonen bij het dagcentrum.”

Dit gastronomisch event vindt plaats op paasmaandag 22 april van 12 tot19 uur in Hanger43 in Baasrode. Na een luxe ontvangst volgt een vijfgangenmenu. Jurgen Baert zorgt voor een chocolade demo. De opbrengst gaat naar vzw Eindelijk – Projecten NAH. Hou er rekening mee dat je enkel tafels van 8, 10 of12 personen kan reserveren. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus snel reageren is de boodschap.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van