De Leeuwerckenaers opnieuw op de planken

De Leeuwerckenaers brengen op 29 en 30 maart en 5 en 6 april het stuk ‘Het Kerkhofclubje’ in de hehaschool in Sint-Gillis. Drie vrouwen zijn kortgeleden weduwe geworden en eens per maand ontmoeten ze elkaar op het kerkhof. Achteraf genieten ze thuis van koffie en taart en een gezellige babbel. Als de innemende lokale slager op het toneel komt, wordt de vriendschap van het trio op de proef gesteld en dreigt het kerkhofclubje uiteen te vallen. Op het podium komen Christel Schokaert, Marijke Baten, Monique Veyt en Renaat Philips. Deze tragikomedie van Ivan Menchell werd vertaald door Marc Van Wesemael en wordt geregisseerd door Sonja Baten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement