Leen Dierick op tweede plaats Kamerlijst

Afgelopen dinsdagavond keurde het provinciaal CD&V bestuur de modellijsten voor de Vlaamse en federale verkiezingen op 26 mei goed. Leen Dierick (CD&V) kreeg daarbij de tweede plaats toegewezen. Leen is eerste schepen in Dendermonde en federaal volksvertegenwoordiger.

Leen Dierick: “De tweede plaats is voor mij een teken van waardering voor mijn geleverd werk en inzet in het parlement. Ik zit boordevol energie om er ook deze campagne samen met de lijsttrekker Pieter De Crem en alle andere kandidaten stevig tegenaan te gaan.”

Leen Dierick is vooral actief rond de dossiers klimaat, energie, consumentenbescherming, landbouw en het zelfstandigenstatuut op federaal niveau.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement