Handelaars verenigen zich opnieuw


Schepen Dieter Mannaert samen met de initiatiefnemers van Café Commerce.

Vorige donderdag vond in winkelgalerij Oude Vismijn het eerste ‘Café Commerce’ plaats. Een honderdtal handelaars en zelfstandigen – vooral actief in het stadscentrum – kwamen er samen om kennis te maken en om een nieuwe lokale handelsvereniging boven de doopvont te houden.

Stijn Pieters, één van de initiatiefnemers, zei vooraf: “Sinds enkele jaren staat de interactie tussen de verschillende handelaars in Dendermonde-centrum op een laag pitje. Om elkaar beter te leren kennen en een nieuwe samenwerking op te starten, organiseren enkele enthousiaste handelaars een meet and greet voor hun commerciële buren. Café Commerce moet een amusant ontmoetingsevent vormen met hapjes, drankjes en muziek.”

De handelaars gaan nu op zoek naar een nieuwe naam voor hun kersverse vereniging. De echte startvergadering vindt begin april plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven