Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Handelaars verenigen zich opnieuw


Schepen Dieter Mannaert samen met de initiatiefnemers van Café Commerce.

Vorige donderdag vond in winkelgalerij Oude Vismijn het eerste ‘Café Commerce’ plaats. Een honderdtal handelaars en zelfstandigen – vooral actief in het stadscentrum – kwamen er samen om kennis te maken en om een nieuwe lokale handelsvereniging boven de doopvont te houden.

Stijn Pieters, één van de initiatiefnemers, zei vooraf: “Sinds enkele jaren staat de interactie tussen de verschillende handelaars in Dendermonde-centrum op een laag pitje. Om elkaar beter te leren kennen en een nieuwe samenwerking op te starten, organiseren enkele enthousiaste handelaars een meet and greet voor hun commerciële buren. Café Commerce moet een amusant ontmoetingsevent vormen met hapjes, drankjes en muziek.”

De handelaars gaan nu op zoek naar een nieuwe naam voor hun kersverse vereniging. De echte startvergadering vindt begin april plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van