Search

Twee topacteurs op de planken in Belgica

Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef in cc Belgica

Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef in cc Belgica

Dendermonde – Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef, twee topacteurs, leerden elkaar kennen op de set van de televisiereeks ‘Den Elfde van de Elfde’. Eerst was er de klik en dan kwam de vraag van Bruno aan Peter: “Wil je iets voor ons schrijven?” Zijn antwoord: “Ik dacht dat ge het nooit zou vragen.” En de rest is geschiedenis.

Bruno Vanden Broecke is in de eerste plaats theateracteur. In het verleden was hij verbonden aan SKaGeN, de KOE, BRONKS en Het Gevolg. Hij speelt op zeer regelmatige basis voorstellingen bij en voor KVS. Bruno speelde ook in televisiereeksen als ‘De Ronde’, ‘Code 37’, ‘Duts’, ‘Katarakt’, ‘Matroesjka’s 2’, ‘Safety First’ en ‘Het Eiland’. Peter De Graef is meesterverteller en Louis d’Or-winnaar. Naast acteren, regisseert hij ook en schreef hij prijswinnende teksten als ‘Ombat’, ‘Henry’, ’N!ks’ en ‘Zoals De Dingen Gaan…’. Peter produceerde in het verleden ook werk vanuit zijn vzw Dwama voor een aantal Vlaamse en Nederlandse gezelschappen.

De theatervoorstelling ‘Niet doen!’ met Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef vindt plaats op zaterdag 13 april om 20 uur in cultuurcentrum Belgica.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van