Zoek

Shop in Dendermonde #2

Escape Room Hintlabyrinth lanceert virtueel spel
Kapsalon Modjoo in Sint-Gillis kreeg van Vrouw en Maatschappij het label ‘vrouwvriendelijke werkgever’. De zaak sluit namelijk op woensdag om zijn overwegend vrouwelijke medewerkers de kans te geven bij hun kinderen te zijn.
Hintlabyrinth in Sint-Gillis opent op 17 april met ‘Game of Stone’ een gloednieuwe escape room. De volledig nieuwe escape ervaring met indrukwekkende decoraties heeft talrijke special effects en 19 elektronische, mechanische en geavanceerde puzzels. Wie gaat de uitdaging?
Arnim Wines plant op zaterdag 30 maart vanaf 14 uur en zondag 31 maart vanaf 11 uur een Lentedegustatie in de Galerie De Fontein in Lebbeke. Wijnliefhebber kunnen er vrij degusteren en genieten van een honderdtal Zuid Afrikaanse Wijnen.
Sinds kort werken Elycia De Graeve (nagelstyliste) en Hilde Hiel (pedicure) samen. Je vindt hen hen in de Vlietbergstraat 33 in Sint-Gilis. “Bij mij kan je terecht voor de volledige verzorging van de voeten. Mijn dochter Elycia De Graeve plaatst met veel plezier gelish om de behandeling compleet te maken en jullie voetjes te laten stralen”, deelde Hilde op Facebook.
Barbuur in Sint-Gillis heeft nu ook verse granola op de menukaart. Absoluut een aanrader.
Carwash D’Helst aan de Brusselsesteenweg in Lebbeke heeft een unieke actie lopen. Als je je deze maand twee vouchers voor een Titan XL wasbeurt aanschaft, krijg je er een derde voucher bovenop.
Het online marketing- en webdesignbedrijf Puzzle vestigde zich vorige maand aan de Moleneinde 2 in Schoonaarde. Zaakvoerder Kristof Adriaenssens wil KMO’s volop te laten meeprofiteren van de toenemende digitalisering. Meer informatie vind je op www.puzzle-marketing.be.
Zaterdag 2 maart opende de volledig vernieuwde ALDI aan de Leo Duboisstraat in Lebbeke feestelijk de deuren. De ombouw van de winkel in Lebbeke maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI.
Het nieuw Grieks restaurant Sirtaki opende officieel de deuren op 26 maart. Het restaurant in de Bogaertstraat werd grondig verbouwd. Reserveren kan op het nummer 0473 68 29 54. *** Het café ‘Onder den Toren’ in Oudegem heeft een nieuwe uitbater. Annick Van Cakenbergh laat na dertig jaar het roer over een Marina Mettepenningen. Dit weekend – 30 en 31 maart – vindt een groot heropeningsfeest plaats.
Heb je zelf shopping nieuws? Stuur je bericht naar redactie@editie.net.
Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van