Aftellen naar Ros Beiaardommegang met groot volksfeest

Ros Beiaard

Op vrijdag 24 mei 2019 is het nog precies één jaar voor de Ros Beiaardommegang 2020. “Om dit bijzondere moment passend te vieren, organiseert het Ros Beiaardcomité een volksfeest op de Grote Markt van Dendermonde. Met o.a. een optreden van de Gildereuzen en de Ros Beiaardharmonie”, meldt Patrick Segers van de Dienst Toerisme. “Maar ook met de lancering van de Ros Beiaardwandeling, de voorstelling van nieuwe souvenirs, animatie en een receptie voor iedereen.” Het feest start om 19 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement