André Hazes met live-band op Deiremonnelicious

André Hazes in Dendermonde

Deiremonnelicious, het nieuwe stadsfestival op het terrein aan de Hollandse Kazerne, presenteert voor zijn allereerste editie een droomaffiche. Zaterdag 15 juni staan Tessa Dixon, Axelle Red en Hooverphonic op het programma. Zondag 16 juni komen de Raf Van Brussel Band, Gene Thomas, De Romeo’s en André Hazes met live-band op het podium.

Het initiatief komt van Dendermondenaars Hans Van der Poten, uitbater van het cultuurcafé Cour et Jardin, en muzikant en communicatieman Joachim Heuvinck. De initiatiefnemers hebben de ambitie om het festival jaarlijks te organiseren. Hun ambitie is om dezelfde sfeer en ambiance van de vroegere Begijnhoffeesten te evenaren.

Het festival start op zaterdag 15 en zondag 16 juni telkens om 17 uur. Een dagticket kost 40 euro. Sinds kort zijn ook een beperkt aantal combi-tickets verkrijgbaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond