Bollekesdrink in Wijk Winningen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het wijkcomité Winningen in Grembergen organiseert op vrijdag 24 mei vanaf 19 uur een ‘Bollekesdrink’ voor de buurtbewoners. “Het evenement wordt gesteund door de stad Dendermonde. Het staat verder volledig in teken van de nakende verkiezingen”, zegt Bianca Smet van het comité. “Er wordt verse ‘bollekessoep’ geserveerd gemaakt met ingrediënten van lokale handelaars. Verder zal ook een frisse pint, een glaasje bubbels, een lekkere hot dog niet ontbreken. We kijken uit naar een leuke babbel met de buren. Misschien wordt er wel een wijkburgemeester verkozen?”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven