Bollekesdrink in Wijk Winningen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het wijkcomité Winningen in Grembergen organiseert op vrijdag 24 mei vanaf 19 uur een ‘Bollekesdrink’ voor de buurtbewoners. “Het evenement wordt gesteund door de stad Dendermonde. Het staat verder volledig in teken van de nakende verkiezingen”, zegt Bianca Smet van het comité. “Er wordt verse ‘bollekessoep’ geserveerd gemaakt met ingrediënten van lokale handelaars. Verder zal ook een frisse pint, een glaasje bubbels, een lekkere hot dog niet ontbreken. We kijken uit naar een leuke babbel met de buren. Misschien wordt er wel een wijkburgemeester verkozen?”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond