Search

Die My Demon brengt nieuw album uit

Die My Demon

De Dendermondse band Die My Demon releaste op 29 mei het nummer “No Way Out” op het videoplatform Youtube. Het is de voorbode van een nieuwe full album dat dit jaar wordt verwacht.

De hardcore band begint in 1999 als een zijproject van een andere Dendermondse band, Sad Origin. Na het uitbrengen van een demo en enkele optredens wordt de band op non-actief gezet. In 2001 verschijnt dan de EP “Love the Game – Hate the Players” ,een split EP met 50 Caliber. Die My Demon tourt daarna door verschillende Europese landen. In 2004 tekent de band bij Genet Records en brengt het full album “Smell The Rat” uit.

Op 18 maart 2006 neemt Die My Demon afscheid van zijn fans met een laatste concert in Dendermonde. Maar niet voor lang, want in 2008 volgen een aantal reünie shows.

Begin 2014 brengt een fan van het eerste uur de band terug samen. Ali, Serge, Christophe en Dennis krijgen de smaak opnieuw te pakken. Een jaar later verschijnt de EP “Same World Different Eyes” op FWH Rec. And Demons Run Amok. Opnieuw vier jaar later schenkt Die My Demon – 20 jaar na de oprichting van de band – zijn tweede full album “Fear the One … That Kills the Soul” aan de wereld. Het album is beschikbaar vanaf 5 juli.

(Bron: Youtube)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van