Zoek

“Houten speelgoed is plezier voor iedereen”

Ivan Cobbaut

Het Dendermondse ’t Stokstaartje Houten Speelgoed lanceert naar aanleiding van de ‘Europese week voor de Duurzame Ontwikkeling’ een ludieke kortingsactie.

“Op die manier willen we de duurzaamheid van houten speelgoed extra in de kijker zetten”, aldus Ivan Cobbaut, zaakvoerder van ’t Stokstaartje en medeoprichter van houtenspeelgoedonline.be. “In de eerste plaats wordt houten speelgoed gemaakt van hout en niet van toxische plastics. Daar hangt doorgaan een hoger prijskaartje aan. Maar houten speelgoed van goede kwaliteit gaat generaties lang mee.”

Om houten speelgoed nog toegankelijker te maken, pakt ’t Stokstaartje uit met een leuke actie. De campagne loopt van 30 mei tot en met 5 juni.

“Iedereen die ons aan de hand van een foto of video kan aantonen een steentje bij te dragen aan duurzame ontwikkeling, krijgt een kortingscode van 10% op de volledige webshop”, aldus Ivan Cobbaut. “Op die manier hopen we eveneens een steentje bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling.”

Meer informatie: info@houtenspeelgoedonline.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van