Search

Huistaakbegeleiders gezocht

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het Kinderfonds De Tondeldoos blijft verder inzetten op huistaakbegeleiding van kansarme kinderen. Het geeft daarbij bijzondere aandacht aan de kinderen van vluchtelingen die extra ondersteuning bij het aanleren van de Nederlandse taal nodig hebben. “De afgelopen twee schooljaren werd de huistaakbegeleiding uitgevoerd met middelen van minister Liesbeth Homans. Gezien het belang heeft De Tondeldoos beslist om deze werking met eigen middelen verder te zetten”, aldus de organisatie. “De huistaakbegeleiding wordt opgenomen door een groep van 15 geëngageerde vrijwilligers. Burgers die zich willen inzetten als huistaakbegeleider zijn welkom en nodig.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van