Huistaakbegeleiders gezocht

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het Kinderfonds De Tondeldoos blijft verder inzetten op huistaakbegeleiding van kansarme kinderen. Het geeft daarbij bijzondere aandacht aan de kinderen van vluchtelingen die extra ondersteuning bij het aanleren van de Nederlandse taal nodig hebben. “De afgelopen twee schooljaren werd de huistaakbegeleiding uitgevoerd met middelen van minister Liesbeth Homans. Gezien het belang heeft De Tondeldoos beslist om deze werking met eigen middelen verder te zetten”, aldus de organisatie. “De huistaakbegeleiding wordt opgenomen door een groep van 15 geëngageerde vrijwilligers. Burgers die zich willen inzetten als huistaakbegeleider zijn welkom en nodig.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond