Huistaakbegeleiders gezocht

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Het Kinderfonds De Tondeldoos blijft verder inzetten op huistaakbegeleiding van kansarme kinderen. Het geeft daarbij bijzondere aandacht aan de kinderen van vluchtelingen die extra ondersteuning bij het aanleren van de Nederlandse taal nodig hebben. “De afgelopen twee schooljaren werd de huistaakbegeleiding uitgevoerd met middelen van minister Liesbeth Homans. Gezien het belang heeft De Tondeldoos beslist om deze werking met eigen middelen verder te zetten”, aldus de organisatie. “De huistaakbegeleiding wordt opgenomen door een groep van 15 geëngageerde vrijwilligers. Burgers die zich willen inzetten als huistaakbegeleider zijn welkom en nodig.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven