Zoek

Zomerbar Santéboetik brengt de zomer naar Lebbeke

Zomerbar Lebbeke

Lebbeke Bruist! en het gemeentebestuur slaan de handen in elkaar en lanceren zomerbar Santéboetik in de tuin van galerij De Fontein. De zomerbar is de hele zomer open en pakt uit met een veelzijdig programma. De toegang is gratis.

“Zoals een echte bar het betaamt zullen er verschillende cocktails op de kaart staan. Ook is voor de gelegenheid een blond bier met de naam “Destereir” gebrouwen en dit volgens een uniek Lebbeeks recept van vier hobbybrouwers die in wijngilde ’t Vaatje de knepen van het vak leerden”, meldt Joachim Tirez, voorzitter van Lebbeke Bruist.

Op woensdag wordt de bar beheerd door de jeugdraad. “De andere dagen worden opengesteld voor andere Lebbeekse verenigingen. Zo krijgen in totaal 25 verenigingen uit Lebbeke de kans om hun kas te spijzen door de bar uit te baten”, aldus Joachim Tirez. “Het is ook mee door de financiële ondersteuning van 20 lokale ondernemers en handelaars dat Santéboetik wordt mogelijk gemaakt. Wij willen hen daarvoor oprecht bedanken.”

Joachim Tirez: “Tijdens deze 3 maanden is er getracht om voor iedereen wat wils te creëren. Zo hebben de kleinsten onder ons een speelhoek, zijn er aparte kindernamiddagen voorzien met animatie, kunnen muziekliefhebbers hun hartje ophalen en zijn er ook rustige cafémomenten ingebouwd waar men nog eens een kaartje kan leggen of met de pitjesbak spelen.”

De zomerbar Santéboetik in de tuin van galerij De Fontein is toegankelijk via de Laurierstraat 4 in Lebbeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van