Search

Zeta Bar and Beyond opent op 5 augustus

Zeta Dendermonde

Zeta is een nieuw adresje voor wie houdt van een lekker drankje en een klein hapje. De nieuwe bar bevindt zich aan het Heldenplein in Dendermonde en opent op maandag 5 augustus de deuren. Je kan er alle weekdagen terecht. ’s Middags wordt er een heerlijke dagschotel geserveerd. Zeta is een ode aan de Zuid-Afrikaanse grootmoeder van uitbaatster Alicia Van Hove. Verwacht je aan authentieke gezelligheid en een persoonlijke service met een Zuid-Afrikaanse toets.

Zeta, Bar and Beyond, Brusselsestraat 66 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van