Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Boulevart palmt opnieuw binnenstad in

Boulevart 2019

Zondag 22 september vanaf 12 uur vindt de zevende editie van het circus- en straattheaterfestival Boulevart plaats in het stadscentrum. Het programma is veelbelovend. Je leest er meer over op de website van cultuurcentrum Belgica. Vergeet trouwens niet dat op zaterdagavond 21 september met Soiree Boulevart al een kleine warming-up plaatsvindt op de Grote Markt. ‘La Contrebande’, ‘Cirques Rouages’ en ‘Majoretteketet’ treden dan op.

Hou er verder rekening mee dat dit jaar op zondag op het Sint Alexiusbegijnhof geen activiteiten plaatsvinden. Boulevart heeft wel twee nieuwe locaties opgenomen. Op de parking van het Rijksadministratief Centrum aan ’t Saske kan je naar ‘Cie Balance Toi’ en ‘The Wise Fools’. Colruyt Dendermonde aan de Oude Vest stelt eveneens zijn parking ter beschikking.

De toegang op zaterdag en zondag is gratis. Ook goed om te weten is dat het centrum autovrij is op zondag 22 september en dat de handelaars een koopzondag organiseren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van