Zoeken

Parking Colruyt Dendermonde nieuwe locatie voor Boulevart

Parking Colruyt Dendermonde nieuwe locatie voor Boulevart

De parking van Colruyt Dendermonde wordt één van de nieuwe locatie van het circus -en straattheaterfestival Boulevart. Je kan er op zondag 22 september terecht voor de voorstelling van Cirkus in Beweging en BV Natuur.

Circus in Beweging brengt er de voorstelling ‘DYNE’. “Elf acrobaten nemen het op tegen elkaar, zichzelf en de zwaartekracht. In de zeer diverse groep, heeft elke acrobaat zijn eigen sterktes en zwaktes”, klinkt het. “Ze vullen elkaar aan en tillen de groep (letterlijk) naar een hoger niveau. Hun rauwe en eerlijke acrobatie kruipt onder je vel, en blijft er een tijdje hangen.”

Aat en Karel van BV Natuur waren al op vorige edities van Boulevart te zien. Dit keer bouwen ze met een zeer vreemde kraanwagen een boom 2.0. Gegarandeerd dat hun onhandige samenwerking voor pijnlijke slapstick zorgt.

Afspraak op Boulevart op zondag 22 september op de parking van Colruyt Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van