Broers Cassiman op ’t Ros Beiaard

Broers Cassiman worden Vier Heemskinderen

Broers Cassiman worden Vier Heemskinderen

Na een spannende afvallingskoers, op basis van de selectiecriteria voor de Vier Heemskinderen, werden de 4 gebroeders Cassiman woensdagavond 6 november uitverkoren. Maarten, Wout, Stan en Lander zullen op zondag 24 mei 2020 het Ros Beiaard berijden.

Dat hun beide ouders geboren zijn in Dendermonde was een van de doorslaggevende argumenten. Dit bleek namelijk voor hun concurrenten niet het geval te zijn. Natuurlijk voldeden ze aan bijna alle andere criteria. Ze zijn alle 4 geboren in Dendermonde, maar toch wonen ze niet afgebroken in onze Denderstede (maar dat bleek bij de anderen ook niet het geval).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement