Zoek

Broers Cassiman op ’t Ros Beiaard

Broers Cassiman worden Vier Heemskinderen

Broers Cassiman worden Vier Heemskinderen

Na een spannende afvallingskoers, op basis van de selectiecriteria voor de Vier Heemskinderen, werden de 4 gebroeders Cassiman woensdagavond 6 november uitverkoren. Maarten, Wout, Stan en Lander zullen op zondag 24 mei 2020 het Ros Beiaard berijden.

Dat hun beide ouders geboren zijn in Dendermonde was een van de doorslaggevende argumenten. Dit bleek namelijk voor hun concurrenten niet het geval te zijn. Natuurlijk voldeden ze aan bijna alle andere criteria. Ze zijn alle 4 geboren in Dendermonde, maar toch wonen ze niet afgebroken in onze Denderstede (maar dat bleek bij de anderen ook niet het geval).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van