Zoeken

Gentlies – “Overwegend roestachtige kleuren met speelse kleurelementen”

Vorige maand kreeg Inge De Visscher uit Appels een fashion make-over. Voor haar outfit deed ze een beroep op mode-expert Elsy Baert van Gentlies in Grembergen.

“Inge gaf ons meteen het vertrouwen. Ze stond open voor onze ideeën en suggesties en dat was bijzonder leuk”, zegt Elsy Baert van modezaak Gentlies in Grembergen. “Op basis van huidskleur en type vond ik dat
haar outfit kleur nodig had. In de jurk van Esqualo die we uiteindelijk kozen zitten overwegend roestachtige kleuren met speelse kleurelementen”, licht Elsy toe. “Deze herfst en winter zijn het trouwens vooral opnieuw warme kleuren die eruit springen. De jurk werd verder gecombineerd met een jasje van Tramontana. En tot slot kozen we ook een halsketting van Les Cordes.

Deze modezaak in Grembergen is trendsetter op het vlak van mode voor jonge vrouwen. Zaakvoerder en modekenner Elsy Baert bezoekt beurzen in Italië en Nederland op zoek naar kwalitatieve, betaalbare mode voor de vrije tijd, werk of feestelijke gebeurtenissen. Gentlies heeft 24 modemerken onder één dak en maakt voor haar klanten het verschil met persoonlijk advies en maatwerk in een eigen atelier. Vrijdag 13 en zaterdag 14 december presenteert Gentlies haar feestcollectie voor dit jaar.

Merken: Esqualo, Tramontana, Les Cordes

Contact: Gentlies
Grootzand 146 – Grembergen
052 22 02 80
www.gentlies-fashion.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van