Search

Schoenen Moernaut – “De zwarte botjes verlengen Inge’s silhouette”

Voor de fashion make-over van Inge De Visscher uit Appels mocht een passende, stijlvol paar nieuwe schoenen niet ontbreken.

Voor schoenen en accessoires werd een beroep gedaan op de ervaring en het advies van Elsy De Boeck van Schoenen Moernaut. “We haalden Inge een beetje uit de comfortzone door een korte bot met een hak voor te stellen”, vertelt Elsy. “We kozen voor een zwarte schoen met naturel hak van het Belgische merk Atelier Content. De houtkleurige hak matcht de roeste kleur in de outfit. De handtas, van de Italiaanse designer Gianni Chiarini, overheerst de outfit niet en is perfect van formaat. Om de look wat speels te maken, kozen we voor oorbellen van Mme. Bovary, handgemaakt in Antwerpen.”

Schoenen Moernaut is in de ruime regio de specialist in schoenenmode. Je kan er terecht voor kwalitatieve, modieuze schoenen voor elke gelegenheid. Naast schoenen vind je er ook accessoires zoals oorbellen, ringen, horloges en andere leuke cadeautips. Het familiebedrijf draagt advies en service hoog in het vaandel. Schoenen Moernaut beschikt over een eigen atelier waarin schoenen en laarsschachten aangepast worden tot ze perfect zitten.

Merken: Atelier Content, Gianni Chiarini, Mme Bovary

Contact: Schoenen Moernaut
Sint-Gillislaan 94 – Sint-Gillis
052 21 25 89
www.moernaut.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van