Cosmedisch Instituut Farah – “Stevige huid dankzij collageen stimulerende behandeling”

Inge De Visscher legde vorige maand voor een complete fashion make-over haar vertrouwen in de goede zorgen, de vakkennis en ervaring van Farah Van Hauwermeiren van Cosmedisch Instituut Farah in Oudegem.

Bij Cosmedisch Instituut Farah kreeg Inge een uitgebreide gelaatsverzorging, een huidverbeterende behandeling inbegrepen. “We hadden eerst een kort intake gesprek, wat een standaard procedure is. Zo kregen we een beeld van wat ze wilde verbeteren en of we rekening moesten houden met bijvoorbeeld allergieën of andere zaken”, legt Farah Van Hauwermeiren uit. “Daarna volgde een diepe reiniging van de huid. Inge kreeg vervolgens een behandeling waarmee het collageen in het gelaat werd gestimuleerd. We spreken van een natuurlijke facelift. Al die tijd lag Inge in onze infrarood cocoon wat voor een extra relaxerend effect zorgt.” Na afloop van de behandeling werd Inge door Farah ook volledig opgemaakt.

De focus van Cosmedisch Instituut Farah ligt op huidverjonging en huidverbetering. Het heeft daarvoor de kennis, de ervaring en een uitzonderlijk brede waaier aan apparatuur in huis. Voor
de klant betekent dit een veilige, pijnloze en snelle behandeling met merkbaar resultaat. Farah en haar team richten zich vooral op de probleemzones van gelaat en lichaam. Zo heeft iedere klant zijn eigen verjongingsplan. Je kan bij Cosmedisch Instituut Farah trouwens altijd terecht voor een volledig vrijblijvende huidanalyse.

Merken: Mesoestetic, Juliette Armand, Beauté Pacifique

Cosmedisch instituut Farah
Oudegemse Baan 8
Oudegem
0475 52 40 89
www.cosmedischinstituut.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement