Zoeken

Hairfashion – “Korte snit met bruine, koperachtige tinten”

Inge De Visscher uit Appels liet zich een hele dag verwennen en adviseren door vijf lokale mode-experten. Ze ging ook langs bij Vannessa en Natacha van Hairfashion.

“Het klikte meteen met Inge”, vertelt Vannessa Van Hoey van Hairfashion. “We kregen carte blanche en dat maakte deze make-over heel fijn voor ons om te doen”, vult Natacha Forceville aan. “De grijze en blonde tinten in haar kapsel vonden we minder goed bij haar type en huidskleur passen. Op basis van haar nieuwe outfit kozen we voor een korte snit met bruine, koperachtige tinten.” Vannessa en Natacha
gaven Inge ook uitgebreid advies en tips in verband de perfecte haarverzorging. “Want een gewone shampoo wast bijvoorbeeld de kleur al snel weer weg”, bevestigt Vannessa.

Bij Vannessa Van Hoey en Natacha Forceville van Hairfashion ben je aan het juiste adres voor onder meer een jong en trendy kapsel. Beide topkappers hebben meer dan vijftien jaar ervaring en scholen zich regelmatig bij. Vannessa en Natacha maken enkel gebruik van producten zonder ammoniak, sulfaten en parabenen om de huid te beschermen, maar ook omwille van het milieu. Sinds kort kan je bij Hairfashion ook aankloppen voor advies over haartransplantatie. Je kan er ook terecht voor keratinebehandelingen. Hairfashion werkt op afspraak. Met de feestdagen in het vooruitzicht neem je best snel contact op.

Merken: Eleven Australia

Hairfashion
Donckstraat 39
Dendermonde
052 30 96 88

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van