Zoeken

Vijf lokale mode-experten geven lezeres make-over

Wie droomt er niet van om door vijf mode-experten in de watten te worden gelegd. Inge De Visscher uit Appels meldde zich aan voor onze make-over en beleefde een geweldige tijd. “Ik vond het een fantastische ervaring”, bevestigt Inge. “Het was tof om rondgereden te worden van de ene afspraak naar de andere.”

“Ik schreef me in voor deze makeover onder het motto you only live once, yolo dus. Ik stelde helemaal geen voorwaarden. Behalve dan over de lengte van mijn haar. Ik wil heel graag langer haar dus had ik vooraf gezegd dat ik de lengte wilde behouden. Verder heb ik iedereen carte blanche gegeven”, zegt Inge. “Nochtans ben ik nogal een controlefreak. Deze makeover ging voor mij dus ook een beetje over het uit de comfortzone durven komen. Het eindresultaat was mooi, maar zo zie ik mezelf niet echt.”

Nieuwe outfit en matching kapsel

Inge De Visscher begon haar make-over bij modezaak Gentlies in Grembergen. Mode-expert Elsy Baert van Gentlies koos voor haar een roestbruine jurk met een bijhorend jasje. “De ontvangst bij Gentlies was heel warm en vriendelijk. Elsy stelde een jurk voor die ik normaal niet zelf zou kiezen, dus dat was interessant”, aldus Inge.

Vervolgens ging het naar Hairfashion in Dendermonde waar Inge’s haar door Vannessa Van Hoey en Natacha Forceville zorgvuldig werd gekleurd en geknipt. “We hadden een leuke babbel. Ik heb mijn haar al meerdere keren laten kleuren waardoor ik ongeveer wel wist wat er ging gebeuren”, aldus Inge. “Ik ben trouwens heel tevreden met mijn nieuwe haarkleur.”

Gelaatsverzorging en stijlvolle schoenen

De volgende halte was het cosmedisch instituut Farah in Oudegem waar Inge een gelaatsverzorging kreeg en werd gemaquilleerd door Farah Van Hauwermeiren. “Ik nam plaats in een infrarood cocoon en dat was aangenaam warm”, vertelt Inge. Na een tweede bezoek aan Hairfashion om te brushen, ging het richting schoenen Moernaut in Sint-Gillis. Elsy De Boeck van schoenen Moernaut koos voor Inge een stijlvolle schoen met een hoge hak. “Bij Moernaut vind ik steeds mijn gading, daarom kom ik er graag. We hebben uiteindelijk niet zo heel veel schoenen gepast. Elsy wist meteen waar ze naartoe wou”, legt Inge uit. Tot slot legde Octave Tecqmenne als vast op beeld.

“Ik vond het een fantastisch ervaring en kan het iedereen aanbevelen. Het ging allemaal heel vlot en professioneel. Ik denk zelfs dat ik me de volgende keer stiekem opnieuw ga inschrijven”, lacht Inge. “Ik zou onmiddellijk weer mee doen.” We danken graag iedereen die reageerde op onze oproep voor deze makeover.

Deze actie was zo leuk om te doen, dat wellicht binnenkort een tweede make-over wordt bekendgemaakt. Hou Editie alvast in de gaten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van