Search

Sinterklaas komt naar Dendermonde

Sinterklaas in Dendermonde

Zaterdagnamiddag 23 november vanaf 17 uur komt de Sinterklaasparade naar Dendermonde-centrum voor de eerste maal. Sinterklaas zal met zijn 99 Zwarte Pieten op paradewagens vanaf het rondpunt van de Brusselsestraat via het Heldenplein richting Grote Markt trekken, versterkt met interactieve animaties. De praalwagens worden daarna opgesteld op de parking Groene Dender. De intrede van de grote kindervriend zou een hoop mensen op de been moeten brengen, zowel jong als oud. Het liefst ook veel shoppers voorafgaand aan deze kleurrijke en kindvriendelijke praalstoet, alsook talrijke horecabezoekers achteraf. Dus veel blije gezichten!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van