Sinterklaas komt naar Dendermonde

Sinterklaas in Dendermonde

Zaterdagnamiddag 23 november vanaf 17 uur komt de Sinterklaasparade naar Dendermonde-centrum voor de eerste maal. Sinterklaas zal met zijn 99 Zwarte Pieten op paradewagens vanaf het rondpunt van de Brusselsestraat via het Heldenplein richting Grote Markt trekken, versterkt met interactieve animaties. De praalwagens worden daarna opgesteld op de parking Groene Dender. De intrede van de grote kindervriend zou een hoop mensen op de been moeten brengen, zowel jong als oud. Het liefst ook veel shoppers voorafgaand aan deze kleurrijke en kindvriendelijke praalstoet, alsook talrijke horecabezoekers achteraf. Dus veel blije gezichten!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond