Search

Namen Vier Heemskinderen bekend op 6 november

Ros Beiaard

Woensdag 6 november 2019 maakt men de namen van de Vier Heemskinderen bekend. Het Ros Beiaardcomité zal dan de uitslag van zijn onderzoek openbaar maken. Dit gebeurt bovendien precies 200 dagen voor de Ros Beiaardommegang.

De verkoop van tickets voor de tribunes langsheen het parcours startte op 15 oktober. De tribunekaarten voor de generale repetitie, Grote Markt en het Justitieplein zijn beschikbaar vanaf zaterdag 30 november om 9 uur. Hou onze website op woensdagavond in de gaten voor een update.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van