Zoek

Eerste Ros Beiaardgekte voor laatste tribunekaarten

pierre annerel

pierre annerel

De Ros Beiaardommegang op 24 mei 2020. Geen Dendermondenaar wil dat missen. De échte Dendermondenaars willen natuurlijk het liefst een tribunekaart voor de Grote Markt. Dus op donderdagvoormiddag 28 november verschenen al de eerste geïnteresseerden voor de start ticketverkoop. Alhoewel dat eigenlijk pas op vrijdagvoormiddag mocht. Want dan zouden de genummerde polsbandjes worden uitgedeeld.

De aanwezigen gaven elkaar dan maar al nummers. Solidair als de wachtenden waren, bleven dat ook de echte nummers achteraf.

De eerste twee nummers waren voor Pierre Annerel en zijn vrouw: “We wilden kaartjes voor de beste tribune, waar ook de VIPs zullen kijken. Dus hadden we geen andere keuze dan zo vroeg mogelijk te komen om zeker te zijn.”

Het stadsbestuur probeerde op vrijdag het wachten alvast aangenamer te maken met o.a. een grote tent, toiletten en stoelen. Bovendien heeft dit aanschuifsysteem het grote voordeel dat de lokale Dendermondenaar het meeste kans maakt op die felbegeerde tribunekaarten en geen internetnerd die ze eventueel voor veel geld zou doorverkopen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van