Warmste Week in Dendermonde (1)

warmste week in dendermonde

Ook Dendermonde laat tijdens de Warmste Week van 18 tot en met 24 december het hart spreken. Hieronder vind je alvast enkele van de hartverwarmende initiatieven naar aanleiding van de Warmste Week in Dendermonde.

Laat ons weten als je deze maand ook een actie voor het goede doel organiseert! Stuur ons een berichtje.

Lees ook het Warmste Gedicht van de Dendermondse actrice Liz Corthals.

Spaghetti for Life – Vrijdag 6 december van 17.30 tot 22.00 uur vindt ‘Spaghetti for Life’ plaats in de parochiezaal in Oudegem. Het ingezamelde geld gaat naar Kom op tegen Kanker. “Dit jaar namen we afscheid van Katrien. Vorig jaar – op de eerste editie van onze Spaghetti for Life – was ze er nog bij. Deze dragen we op aan haar”, aldus de organisatie. Inschrijven kan via deze link: http://bit.ly/spaghettiforlife2019.

Clothes for Life tijdens Warmste week – Styliste Laura Van der Vorst uit Dendermonde verkoopt kledij naar aanleiding van de Warmste Week. Ze zamelt op die manier geld in voor ZIJN vzw. Deze organisatie zet zich in voor personen die slachtoffer zijn van seksueel geweld en misbruik. Laura wil zo ook de taboes rond seksueel geweld doorbreken. Ben je op zoek naar een uniek stuk om de winter mee door te komen? Ga dan zeker een kijkje nemen. Clothes for Life vindt plaats van 18 tot en met 21 december in de stedelijke bibliotheek, Kerkstraat 111. Meer info: www.facebook.com/strokette

Warmste mutsen voor Project I3 vzw – Sandra van Heffen van Project I3 vzw pakt eveneens uit met een geldinzamelingsactie tijdens de Warmste Week. Project I3 vzw zet zich in voor een betere communicatie tussen scholen en ouders van leerlingen met zorgnoden. Je kan het initiatief steunen door online een warme muts te kopen. Surf naar vzw-project-i3.myonline.store.

Warmste Week door en voor Dendermondenaars

Deur aan deur koekjesverkoop – Zes vriendinnen die samen in het 2de middelbaar zitten in het GO! MAD in Dendermonde verkopen tot en met 24 december deur aan deur koekjes ten voordele van Make-A-Wish Belgium.“We gaan in verschillende teams meerdere keren koekjes, cakejes en pannenkoeken verkopen deur aan deur in Dendermonde. Tot als héél Sint-Gillis en Dendermonde koekjes heeft gekocht. We vinden dat iedereen zijn of haar (laatste) wens moet kunnen vervullen”, klinkt het bij de jonge initiatiefnemers.

Tote bags tegen kinderarmoede – De leerlingen van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten uit Dendermonde maakten unieke tote bags geïnspireerd op het Ros Beiaard. De opbrengst van de verkoop gaat naar kinderfonds De Tondeldoos vzw. Alle werken worden nog tot 17 december in de academie (Oude Vest 111) tentoongesteld. Je kan er trouwens ook een unieke tote bag aanschaffen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement