Search

Lize Spit op bezoek bij Dendermondse leerlingen

Lize Spit in Dendermonde

Lize Spit bracht de vijfdejaars van het GO! Atheneum Dendermonde een bezoek. De succesauteur slaagde erin de leerlingen uitermate te boeien met haar bevlogen uiteenzetting over het schrijfproces van haar boek “Het Smelt”. Daarna overdonderden de leerlingen haar dan ook met vragen.

Sofia De Geest, leerkracht Nederlands, vertelt: “Het is echt een meerwaarde een auteur op school uit te nodigen. Door een lezing krijgen de leerlingen een andere blik op het boek en op het schrijverschap. Lize Spit wist de jongeren goed aan te spreken en het was fijn dat er zoveel vragen kwamen.”

Uiteraard was er ook tijd voor een signeersessie. Hierdoor hebben de leerlingen nu thuis een boek liggen met een persoonlijk woordje van de auteur.

“Altijd fijn om later eens terug te blikken op het vijfde jaar. Een les van een goede gastspreker blijft langer bij”, aldus Sofia De Geest.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van