Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Redacteur (m/v) gezocht

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Editie is op zoek naar een extra redacteur om zijn team te versterken. Je woont bij voorkeur in Dendermonde. Bovendien heb je continue je oren en ogen open zodat geen enkel lokaal nieuwtje aan je ontsnapt. Je schrijft met een vlotte pen en schiet ook zelf moeiteloos foto’s om je artikels te illustreren. Heb je interesse? Wil je graag meer informatie of alvast even als redacteur mee proefdraaien? Stuur een e-mail met een korte voorstelling van jezelf naar redactie@editie.net. Tot dan!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van