Bestellen gratis plant voor elke tuin nog tot 9 februari

Onder het motto ‘Groen brengt leven in de stad en in de tuin’ doet de stad een laatste oproep. De stad Dendermonde biedt namelijk nog tot uiterlijk 9 februari gratis plantje aan.

“Wilt u in de eigen tuin een plant of struik extra? Bestel dan nu een gratis plant die u in het voorjaar in de tuin of op het terras kan zetten”, aldus het bestuur.

“Meer groen is goed voor het klimaat en voor het algemeen welzijn. De stad neemt het openbaar domein onder handen, maar voorziet ook graag elke hof van wat meer groen lof! In het voorjaar van 2020 kan daarom iedere Dendermondenaar een handje helpen. Zij kunnen een gratis plant bestellen om in de tuin of op het terras te zetten. We voorzien 1 plant per adres (huis of appartement).”

Bestellen kan dus nog tot 9 februari? De planten kunnen opgehaald worden op de parking van het Administratief Centrum op zaterdag 7 maart tussen 9.30 en 12 uur (toegang ter hoogte van Noordlaan 31).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond