Bestellen gratis plant voor elke tuin nog tot 9 februari

Onder het motto ‘Groen brengt leven in de stad en in de tuin’ doet de stad een laatste oproep. De stad Dendermonde biedt namelijk nog tot uiterlijk 9 februari gratis plantje aan.

“Wilt u in de eigen tuin een plant of struik extra? Bestel dan nu een gratis plant die u in het voorjaar in de tuin of op het terras kan zetten”, aldus het bestuur.

“Meer groen is goed voor het klimaat en voor het algemeen welzijn. De stad neemt het openbaar domein onder handen, maar voorziet ook graag elke hof van wat meer groen lof! In het voorjaar van 2020 kan daarom iedere Dendermondenaar een handje helpen. Zij kunnen een gratis plant bestellen om in de tuin of op het terras te zetten. We voorzien 1 plant per adres (huis of appartement).”

Bestellen kan dus nog tot 9 februari? De planten kunnen opgehaald worden op de parking van het Administratief Centrum op zaterdag 7 maart tussen 9.30 en 12 uur (toegang ter hoogte van Noordlaan 31).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven