Maandagmarkt op maandag 10 februari afgelast

storm ciara

Storm Ciara raast al enkele uren over ons land en volgens het KMI zijn ook morgen (maandag 10 februari) nog rukwinden tot 10 km/u mogelijk. In overleg met de veiligheidsdiensten werd dan ook beslist om de maandagmarkt niet te laten doorgaan. De marktkramers worden persoonlijk verwittigd door de marktleider.

Wat die je best bij stormschade? “Is er geen direct gevaar voor jezelf of anderen? Contacteer de brandweer via de meldingsformulieren op www.zoneoost.be. Dit wordt permanent opgevolgd. De brandweer contacteert u zo snel mogelijk. Bel in dit geval niet naar de brandweerkazerne. Ook het noodnummer 1722 is geactiveerd voor niet-dringende interventies. Is er wel gevaar voor mensenlevens of openbare veiligheid? Bel het noodnummer 112. Neem foto’s van de schade – voor je opruimt – en neem contact op met uw verzekeraar”, aldus de stad in een mededeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement