Dendermonde wil #meervrouwopstraat

meer vrouw op straat

Het project #meervrouwopstraat is een initiatief van radiopresentatrice Sofie Lemaire. Zij voert al enkele maanden actie om meer straten naar opmerkelijke vrouwen vernoemd te krijgen. De actie krijgt ook weerklank in Dendermonde. Op internationale vrouwendag, zondag 8 maart, om 10.30 uur verzamelt men in het William Bruyninckxpark. Daarna volgt een wandeling door het stadscentrum. De initiatiefnemers lichten daarbij toe welke #stilleheldinnen een straat, plein of park in Dendermonde verdienen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement