Zoeken

Dendermonde wil #meervrouwopstraat

meer vrouw op straat

Het project #meervrouwopstraat is een initiatief van radiopresentatrice Sofie Lemaire. Zij voert al enkele maanden actie om meer straten naar opmerkelijke vrouwen vernoemd te krijgen. De actie krijgt ook weerklank in Dendermonde. Op internationale vrouwendag, zondag 8 maart, om 10.30 uur verzamelt men in het William Bruyninckxpark. Daarna volgt een wandeling door het stadscentrum. De initiatiefnemers lichten daarbij toe welke #stilleheldinnen een straat, plein of park in Dendermonde verdienen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van