Bar Bol serveert de lekkerste gelato

bar bol ijssalon

bar bol ijssalon

Bar Bol, het Italiaanse ijssalon, opent binnenkort zijn deuren op de Oude Vest. Het idee om in Dendermonde de lekkerste Italiaanse gelato te serveren, komt van de jonge en enthousiaste ondernemers Ivana Annaert en Rudy Junior Annaert, bekend van Bar Proef op de Vlasmarkt.

“In de binnenstad ontbreekt op dit moment een leuke plaats waar je terecht kan voor een lekker ijsje. Bovendien zijn er de plannen om de Oude Vest op te waarderen en dankzij grote bouwprojecten als Hof van Saeys en het Prinsenhof neemt ook het aantal mogelijke klanten toe”, duidt Rudy Junior.

Bar Bol wordt gerund door zus Ivana Annaert. Ze studeerde onlangs af en deed al flink wat ervaring op in Bar Proef. Vanaf begin april kan je bij Bar Bol terecht voor overheerlijke gelato, wafels, milkshakes en chocoladefondues om duimen en vingers bij af te likken.

Wist je trouwens dat in vergelijking met het traditionele roomijs gelato minder vet bevat? Het voelt ook minder koud aan en je geniet toch van een intense smaakbeleving. Binnenkort dus bij Bar Bol op de Oude Vest!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement